ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Nails By Kata
Weboldal: nailsbykata.hu
Tulajdonos: Kós Kata
Cím: Budapest XI. kerület

Hatályos: 2024. május 13-tól


1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a nailsbykata.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit. A Weboldal használatával Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit.

2. Szolgáltató adatai

  • Név: Kós Kata
  • Székhely: Budapest XI. kerület
  • Email: [email protected]
  • Weboldal: nailsbykata.hu

3. Szolgáltatások

A Weboldalon keresztül Kós Kata manikűr és pedikűr szolgáltatásokat nyújt. A szolgáltatások részletes leírása és árai megtalálhatóak a Weboldalon.

4. Foglalás és fizetés

4.1. Foglalás:
A szolgáltatások igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyet a Weboldalon keresztül, telefonon vagy emailben lehet megtenni.

4.2. Fizetés:
A szolgáltatások díja a helyszínen, készpénzben vagy bankkártyával fizetendő. Egyes esetekben előleg fizetése is szükséges lehet, amelyről a foglaláskor tájékoztatjuk.

5. Lemondás és módosítás

5.1. Lemondás:
A foglalást legkésőbb 24 órával az időpont előtt lehet lemondani díjmentesen. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás díjának 50%-a kerül felszámításra.

5.2. Módosítás:
Az időpont módosítására a szabad időpontok függvényében van lehetőség, melyet telefonon vagy emailben kérhet.

6. Felelősség

Kós Kata mindent megtesz a pontos és szakszerű szolgáltatásnyújtás érdekében, de nem vállal felelősséget a vis maior események vagy a hibásan megadott adatok miatt bekövetkező károkért.

7. Adatvédelem

A személyes adatok kezelésére az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak az irányadók, mely elérhető a Weboldalon.

8. Panaszkezelés

A szolgáltatásokkal kapcsolatos esetleges panaszokat írásban az [email protected] email címen lehet jelezni. Minden panaszt kivizsgálunk és a lehető leghamarabb orvosolunk.

9. Záró rendelkezések

Jelen ÁSZF-re a magyar jog az irányadó. Az esetleges jogvitákat a felek elsősorban békés úton próbálják rendezni, ennek sikertelensége esetén a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagosan illetékes.


Budapest, 2024. május 13.

Kós Kata
Tulajdonos, Nails By Kata